Winnaar Lichtvoetig 2020

Jury Lichtvoetig bepaalt Wim Meyles uit St Pancras tot Nederlands kampioen lightverse-dichten 2020. Meyles stond ook in 2019 op het podium. Op de foto Wim tijdens zijn optreden bij Eetcafé Groothuis in Emmen, normaliter de plek waar zich de finale afspeelt voor publiek. De tweede plaats was voor de kampioen van 2019 Christiaan Abbing uit Veenendaal, die er dus niet in slaagde zijn titel te verdedigen. Jaap Bakker uit Zwolle legde beslag op de eervolle derde plaats.

De winnaars ontvangen ieder een geldbedrag van respectievelijk € 300,—, € 200 en € 100,—. Terwijl winnaar Wim Meyles de bij de titel horende bokaal in ontvangst zal nemen. Wanneer dit gebeurt is nog niet zeker.

Bundel.
Naar aanleiding van het kampioenschap verschijnt nu Lichtvoetig lV. Een selectie van de beste inzendingen voor het Nederlands Kampioenschap Light Verse-dichten 2020.

Met werk van Christiaan Abbing, Adjudant B, Jaap Bakker, Bertus Beltman, Niels Blomberg, Bas Boekelo, Bert Deben, Elyn Doornenbal, Koos Dijksterhuis, Thom Hamer, Bert van den Helder, Niek J. Kalberg, Arjan Keene, Hannelly Krutwagen, Hendrikje de Koning, Wim Meyles, Frank Pardaan, Marion van Rooij, Dirk Rosier, Robin Veen en een voorwoord van Ivo de Wijs.

Kostprijs € 10,--
En voor € 15,-- verzenden we de bundel per post.

Plaats uw bestelling via email: taalpodiummm@outlook.com

Maak het bedrag over op Bankrekening Taalpodium Emmen
NL62 RABO 0170 2964 07 en Lichtvoetig wordt u per omgaande toegestuurd