Frank van Pamelen en Eddie Zinnemers

Frank van Pamelen en Eddie Zinnemers

Het presentatie duo voor Lichtvoetig op 27 oktober bestaat uit Frank van Pamelen en Eddie Zinnemers

Frank van Pamelen schrijft cabaretprogramma’s, musicals, jeugdboeken, kinderliedjes, columns, thrillers, gedichten en teksten voor radio en televisie.

Zijn werk was te horen en te lezen bij o.a. De Tweede Ronde, Trouw, Ook Dat Nog (KRO), VOF de Kunst, Vroege Vogels (VARA), NRC Next, Theater van het Sentiment (KRO), Dit is de Dag (EO) en Cappuccino (NCRV). 

Op dit moment is hij o.m. columnist op NPO Radio 1 (Taalteam De Ochtend, KRO-NCRV, elke maandagmorgen) en bij Brabants Dagblad (elke zaterdag).

Co-presentator van Lichtvoetig is Eddie Zinnemers.

Maakte deel uit van de cabaretgezelschappen: Duo Bont, Eddie in the Problems, Cabaret Zonder Naam en Vlijt en Gedrag. Sinds kort treedt op met het “duo 2Voudt” met het programma “De Import Drent”.

Verder houdt onze hij zich bezig met de regie van een toneelgezelschap in Odoornerveen, leidt hij Pub-quizzen in Eetcafé Groothuis en maakt hij deel uit van de huidige groep Emmer gemeentedichters.

Kaarten voor Lichtvoetig a € 15 per stuk zijn te reserveren via een mail naar: taalpodiummm@outlook.com t.a.v mevrouw H.J.Katerberg onder opgave van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Op de foto het duo in actie tijdens de uitvoering van Lichtvoetig 2018